OSPĂTAR (CHELNER) - VĂNZĂTOR ÎN UNITĂŢI DE ALIMENTAŢIE
Cod COR :5123.2.1
Calificare
450 lei / plata
în două rate
200 lei
250 lei
PREŢUL
Rata I (la înscriere- ) ..........................
Rata II (cu minim 15 zile înainte de examenul de absolvire)
DURATA
: 4,5 luni
Ospătarul(chelnerul) asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentaţie publică.
Serveşte la cererea consumatorilor preparate culinare, băuturi si alte produse comestibile.În activitatea sa, chelnerul foloseşte diverse materiale auxiliare: şervet, blocnotes, creion, chibrit, carnet de plăti, monedă divizionară, liste de preparate şi băuturi, borderou de plăţi şi bonuri de marcaj. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: tacâmuri, veselă, pahare, sticle, sifoane, platouri, cleşti, măsuţe pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru consumatori, scaune flori, serveţele etc.
Comunicare şi numeraţie;
Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţie;
Comunicare în limba străină;
Asigurarea calităţi;
Dezvoltare personală;
Igiena şi securitatea munci;
Lucrul în echipă.
Organizarea activităţii unităţilor de
alimentaţie şi turis;
Promovarea produselor şi serviciilor;
Psihologia consumatorulu;
Evidenţa operativă.
Servirea preparatelor;
Servirea băuturilor;
Alcătuirea meniurilor;
Comportament profesiona.
Buletin de identitate (original şi copie);
Certificat de nastere (original şi copie);
Certificat de căsătorie,dacă este cazul,(original şi copie);
Diplomă de studii, minim învăţământul obligatoriu, (original şi
copie);
Adeverinţă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
Dosar cu şină şi folie plastic.
|
|
Telefon mobil : 0723 550 883 - 0765 935 616
Telefon fix : 021 252 62 52
Adresa : Bucureşti, Str.Matei Voievod nr. 51- sect. 2 - staţia de troleibuz "Mecet" (86 şi 90)