Ospatar(chelner)

 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  

Domenii de

activitate

 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
     
 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

   
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       

 

Linkuri utile

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
     
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
     

OSPĂTAR (CHELNER) - VĂNZĂTOR  ÎN  UNITĂŢI  DE ALIMENTAŢIE

Cod COR :5123.2.1

Calificare

 

 

 

 

             PREŢUL

 450 lei / plata în două rate

Rata I (la înscriere- ) ..........................

 200 lei

Rata II (cu minim 15 zile înainte de examenul de absolvire)

 250 lei

              DURATA     : 4,5 luni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ospătarul(chelnerul) asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentaţie publică.

Serveşte la cererea consumatorilor preparate culinare, băuturi si alte produse comestibile.În activitatea sa, chelnerul foloseşte diverse materiale auxiliare: şervet, blocnotes, creion, chibrit, carnet de plăti, monedă divizionară, liste de preparate şi băuturi, borderou de plăţi şi bonuri de marcaj. Pentru serviciul propriu-zis sunt necesare: tacâmuri, veselă, pahare, sticle, sifoane, platouri, cleşti, măsuţe pentru transportul preparatelor, masa de serviciu, mese pentru consumatori, scaune flori, serveţele etc.

 

 

Comunicare şi numeraţie;
Utilizarea calculatorului şi prelucrarea informaţie;
Comunicare în limba străină;
Asigurarea calităţi;
Dezvoltare personală;
Igiena şi securitatea munci;
Lucrul în echipă.

 

 

Organizarea activităţii unităţilor de alimentaţie şi turis;
Promovarea produselor şi serviciilor;
Psihologia consumatorulu;
Evidenţa operativă.

 

 

Servirea preparatelor;
Servirea băuturilor;
Alcătuirea meniurilor;
Comportament profesiona.

 

Buletin de identitate (original şi copie);

Certificat de nastere (original şi copie);
Certificat de căsătorie,dacă este cazul,(original şi copie);
Diplomă de studii, minim învăţământul obligatoriu, (original şi copie);
Adeverinţă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
Dosar cu şină şi folie plastic.

 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Telefon mobil : 0723 550 883 -   0765 935 616 

 Telefon fix : 021 252 62 52 

 Adresa : Bucureşti, Str.Matei Voievod nr. 51- sect. 2 -  staţia de troleibuz  "Mecet"   (86 şi 90)

terraschool@yahoo.com

  

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Author information goes here.Copyright © 05.02.2009 -Cocoru Virgiliu - August - All rights reserved.

Revised: 21.05.2011

Reproducerea neautorizată şi/sau fără specificarea sursei va fi urmarită şi sancţionată conform legilor în vigoare.

Any unauthorized copying or distribution without crediting the source will be prosecuted to the fullest extent of the law.