Bucatar

 
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  

Domenii de

activitate

 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
     
 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

   
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       

 

Linkuri utile

  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

 
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
       
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com    
     
  Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com  
     

BUCĂTAR

Cod COR : 5122.0.1

Calificare

 

 

 

 

             PREŢUL

 450 lei / plata în două rate

Rata I (la înscriere- ) ..........................

 200 lei

Rata II (cu minim 15 zile înainte de examenul de absolvire)

 250 lei

              DURATA     : 4,5 luni

 
 

 

 

 

 

Bucătarul realizează preparate culinare după diferite reţete pentru satisfacerea exigenţelor consumatorilor. In acest scop, el se ocupă de pregătirea produselor alimentare pentru gătit. Măsoară cantităţile necesare, le amestecă conform reţetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert,după caz.Imparte preparatele pe porţii.Bucatărul utilizează în activitatea sa diferite produse alimentare, unelte şi maşini(cuţite, satârul, robotul de bucătărie, maşini de curăţat şi de tăiat zarzavat, maşini de tocat, maşini de amestecat, fripteuză, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice) cu ajutorul cărora transformă alimentele în preparate culinare.

 

 

Comunicarea la locul de muncă;

Desfăşurarea muncii în echipă.

 

 

Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare a locului de muncă;
Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare;
Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii secţiei;
Prevenirea poluării mediului.

 

 

Întocmirea documentelor specifice;

Pregătirea antreurilor calde şi reci;

Pregătirea fripturilor;
Pregătirea gustărilor calde şi reci;
Pregătirea mâncărurilor din carne;
Pregătirea mâncărurilor din legume,orez,ouă, paste făinoase;
Pregătirea preparatelor lichide;

Prepararea dulciurilor (deserturilor);

Prepararea fondurilor glace;
Prepararea mâncărurilor din peşte şi fructe de mare;

Realizarea acţiunilor de supervizare şi control;
Realizarea aluaturilor de bază;
Realizarea salatelor;
Realizarea sosurilor.

 

Buletin de identitate (original şi copie);

Certificat de nastere (original şi copie);
Certificat de căsătorie,dacă este cazul,(original şi copie);
Diplomă de studii, minim învăţământul obligatoriu, (original şi copie);
Adeverinţă medicală (apt curs calificare) de la medicul de familie;
Dosar cu şină şi folie plastic.

 

 

Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Telefon mobil : 0723 550 883 -   0765 935 616 

 Telefon fix : 021 252 62 52 

 Adresa : Bucureşti, Str.Matei Voievod nr. 51- sect. 2 -  staţia de troleibuz  "Mecet"   (86 şi 90)

terraschool@yahoo.com

 

    

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Author information goes here.Copyright © 05.02.2009 -Cocoru Virgiliu - August - All rights reserved.

Revised: 21.05.2011

Reproducerea neautorizată şi/sau fără specificarea sursei va fi urmarită şi sancţionată conform legilor în vigoare.

Any unauthorized copying or distribution without crediting the source will be prosecuted to the fullest extent of the law.